21 Haziran 2011 Salı

makyaj çantamdan hediye çekilişi.....


Şanslı 2 Makyaj Çantam okurlarına Dr.hauschka’dan harika bir süpriz var, tamamen organik içerikli, yapay katkı maddeleri içermeyen bu doğa ve cilt dostu marka, size bir hediye paketi göndermek istiyor! Siz de ürün kazanmak istemez misiniz ;)
Dr.Hauschka Urunleri
Öncelikle gelin Dr.Hauschka’yı biraz tanıyalım..
Dr.Hauschka Cilt Bakım ürünleri, 1935 yılında Avusturyalı kimyager Dr.Rudolf Hauschka’nın antroposofik ve homeopatik ilaçlar üretmek üzere kuruduğu WALA şirketi tarafından Almanya’da üretiliyor. 1960′lı yıllarda Estetisyen Elizabeth Sigmund ile “Bilim ve Doğanın Buluştuğu Nokta” fikriyle ve özel bir üretim prosesi olan “ritmik yöntem” kullanılarak ilk ürünler geliştiriliyor. “Ritmik yöntem” sayesinde medikal özellikli bitkilerden, koruyucu ve alkol kullanılmaksızın bozulmadan kalabilen su bazlı özütler elde ediliyor. Yaşamın sırrının hayatın ‘ritmi’nde olduğu görüşünden yola çıkan uzmanlar; bu özel ekstrelerle ürünlerin çekirdeğini oluşturuyor.
WALA’nın kendi bahçıvanları 4,5 hektardan daha geniş bir alanda 150 den fazla medikal bitkiyi biyodinamik ve organik tarımla özenle yetiştiriyor. Dr.Hauschka’nın başarısı; yetiştirilen bu etkin bitkiler, doğadan gelen mineraller ve ritmik yöntemden geliyor.

Neler kazanacaksınız?

Yaklaşık 250TL değerinde ürün içeren aşağıdaki hediye sepetini!
drhausckahediyeler
Hediye çekilişine katılmak için yapmanız gerekenler çok basit!
1. Dr. Hauschka facebook sayfasını beğenmek! www.facebook.com/dr.hauschkaturkiye
2. Bu kampanyayı kendi blog veya facebook hesabınızda paylaşmak!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder